Nu Gezond
Image default
Geestelijke gezondheid

Hoe kun je je zielsmissie vinden?

De waarheid is dat mensen op zoek zijn naar hun zielsmissie en zoeken naar betekenis als ze zich bewust worden van zichzelf. Die zoektocht begint misschien als een basisbehoefte om in leven te blijven, maar naarmate je als bewust wezen bent gegroeid, is het veel meer geworden dan dat. Je moet nu weten waarom je de beslissingen neemt zoals je ze neemt, de problemen onder ogen zien en het werk dat je doet. Je moet ook weten waarom je op dit moment op deze planeet bent. Als je teveel denkt en handelt, vergeet je om voor je ziel te zorgen. Als mens met een geest, lichaam en ziel, moet je je energetische, etherische lichaam respecteren en er zoveel mogelijk voor zorgen. Wanneer je dit doet, maak je automatisch verbinding met je hogere intelligentie, dat is ons ware zelf.

Herken en luister naar de signalen die het Universum stuurt

Accepteer de tekenen die het universum stuurt, en geef niemand of iets de schuld van de problemen die je hebt. Accepteer in plaats daarvan dat deze dingen met jou, door jou en voor jou gebeuren. Dit kan moeilijk zijn om te doen, maar het zal je je kracht teruggeven in plaats van het weg te nemen.

Laten gaan

Een van de beste manieren om de gaven van je ziel te gebruiken, is door vertrouwen te hebben. Accepteren dat onze ziel, niet ons ego, dit het beste weet, is iets om ons zielsdoel te activeren. Het kan een hobbelige rit en een lange reis zijn.

Oefen om zelfbewust te zijn

Ontdek wat je doet voelen en doen zoals je doet. Neem de tijd om na te denken over pijnlijke herinneringen, vergeef jezelf en anderen en gebruik liefde om de energie los te laten. Wanneer je jezelf beter kent, stel je jezelf open voor de energieën van mogelijkheden en potentieel.

Ontdek wat je energie geeft

Kom je uit een plaats van angst en beklemming of van liefde en groei? De eerste manifesteert zich als terugtrekking, depressie of negatieve gedachten, en komt tot uiting in ons werk, onze relaties en hoe je jezelf uitdrukt. De tweede helpt ons om met genade om te gaan met problemen of ongemak, zodat je kunt leren wat je moet leren.

Praat, wacht en luister

Begin tegen jezelf, je gidsen, je bron, je engelen, God of iemand anders die tegen je spreekt te praten. Neem de tijd zodat je kunt luisteren, en wacht als je niet meteen antwoord krijgt.

Gebruik de energie van het universum om verbinding te maken 

Leg je rechterhand op je hart, haal een paar keer langzaam en diep adem en breng je aandacht naar je borst. Voel je druk of hitte? Waar zendt het golven uit? Bekijk de fysieke en emotionele gevoelens die bij je opkomen.